Sant Antoni de Vilamajor dins dels 100 municipis que més reciclen a Catalunya

Dimarts, 4 d'agost de 2020 a les 11:20

Segons les dades  de l'Agència Catalana de Residus de l'any 2019.

L'Agència Catalana de Residus ha publicat les dades de residus de l'any 2019 i on destaca els 100 municipis més recicladors de Catalunya.

Sant Antoni de Vilamajor està en la posició 58 amb un percentatge de recollida selectiva del 79,64%. Juntament amb Breda, en segona posició del rànquing, Sant Esteve de Palautordera i Sant Hilari de Sacalm són els quatre municipis que pertanyen a la zona del Baix Montseny que apareixen en el rànquing.

El model de recollida és clau per a la gestió dels residus municipals i els municipis amb el sistema obligatori de porta a porta tenen un excel·lent resultat.

Els municipis de Tiana, Tona, Riudecanyes, Balenyà i altres de la Mancomunitat de la Plana van ser els pioners en implementar el sistema de recollida porta a porta. A Sant Antoni es va implementar la recollida selectiva porta a porta durant l'any 2005..

L'Ajuntament de Sant Antoni vol fer un especial agraïment a totes les vilatanes i vilatans per aquesta posició entre els 100 municipis de Catalunya i per seguir millorant any rere any.

Darrera actualització: 04.08.2020 | 18:06