Sant Antoni de Vilamajor commemora la Diada Nacional de Catalunya amb diversos actes populars programats per aquest cap de setmana al municipi

Dilluns, 5 de setembre de 2022 a les 12:00

El dissabte dia 10 la marxa de torxes per la independència i el sopar de germanor amb concert de Catfolkin i el diumenge 11 - S l'acte institucional a la pl. de l'Onze de setembre.

La delegació local de l'Assemblea Nacional de Catalunya, Òmnium Cultural, el Consell Local per la República de Vilamajor, el Sindicat de Poble de Vilamajor i els Ajuntaments de Sant Antoni de Vilamajor i Sant Pere de Vilamajor organitzen, un any més, els actes de commemoració de la Diada Nacional de Catalunya.

  • El dissabte 10 de setembre, tindrà lloc la marxa de torxes per independència de Sant Pere a Sant Antoni, que donarà el tret de sortida als actes de celebració de la Diada de Catalunya juntament amb el sopar popular, el rom cremat i el concert de Catfolkin. A partir de les 20.45 h amb sortida i venda de torxes a l'aparcament del Camp de la riera de Sant Pere de Vilamajor i la posterior arribada a Can Sauleda de Sant Antoni de Vilamajor, amb la lectura del Manifest, el sopar de germanor (entrepà o cuscús més la beguda) i el concert a càrrec de Catfolkin.
  • El diumenge 11 de setembre, amb la commemoració de la Diada Nacional de Catalunya, tindran lloc els actes més institucionals organitzats per l'Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor i a partir de les 12 del migdia. Es farà l'entrega de l'ofrena floral al monument de la plaça de l'Onze de setembre i tot seguit, els parlaments institucionals de l'alcalde i dels Grups Polítics Municipals amb el Cant dels Segadors a càrrec de la Coral Lo Rossinyol.


Manifestació de la Diada 11-S a Barcelona

Enguany, la manifestació de la Diada 2022 serà a Barcelona, amb el lema "Tornem-hi per vèncer: independència". La manifestació es farà a la ciutat de Barcelona a les 17.14 h i és previst que sigui en moviment. Començarà a l'avinguda del Paral·lel –la capçalera serà a prop de la plaça de les Drassanes–, passarà pel passeig de Colom i el passeig d'Isabel II i acabarà a l'avinguda del Marquès de l'Argentera, davant l'estació de França. En aquest punt, hi haurà l'escenari i es faran els parlaments de l'Assemblea, Òmnium Cultural i l'Associació de Municipis per la Independència (AMI), les tres entitats que organitzen la manifestació.
 

Darrera actualització: 05.09.2022 | 12:24

Imatges