Sant Antoni de Vilamajor batega amb La Marató de TV3

Dilluns, 12 de desembre de 2022 a les 12:15

Consulta les activitats programades per diverses entitats del poble amb la col·laboració de l'Ajuntament.

Un any més, des de Sant Antoni de Vilamajor en sumem a col·laborar amb La Marató de TV3. Enguany, el diumenge 18 de desembre La Marató dedicarà la 31a edició a les malalties cardiovasculars, la principal causa de mort als països desenvolupats i un dels problemes actuals de salut pública més rellevants.

Diverses entitats del poble han organitzat activitats i actes amb motiu de recaptar fons per la causa solidària amb la col·laboració de l'Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor.

A continuació, s'especifiquen els actes programats per als pròxims dies:

  • Caminada del Casal de la Gent Gran Can Monteys: programada per dimarts 13 de desembre amb inici a les 9.00 h des del Casal de la Gent Gran i amb aportació voluntària.
  • Tarda de Nadal Solidària a càrrec de l'associació veïnal de Les Pungoles: el dissabte 17 de desembre a les 17.30 h al bar Xana de les Piscines de la urbanització. Amb espectacle de màgia, tió de Nadal i xocolatada amb coca i a les 20 h música amb el DJ Pau.
  • Concert benèfic de Nadal a càrrec de VilamaGospel Cor: el diumenge 18 de desembre a les 11.30 h a la plaça de la Vila.
  • Venda de ponsètia vesc o avet a càrrec de l'AMPA de l'Escola Joan Casas: diumenge 18 de desembre al mercat municipal de 10 a 14 h.

Podeu trobar més informació de l'edició a la pàgina oficial de La Marató de TV3 on també es poden fer donatius econòmics en diverses modalitats.

Darrera actualització: 12.12.2022 | 12:32

Imatges