Sant Antoni de Vilamajor acollirà per quarta vegada, la cursa d'obstacles Maori Race

Dijous, 16 de juny de 2022 a les 08:30

El pròxim diumenge 26 de juny al Parc d'Aventura Aira Natura.

Aquest mes de juny torna el circuit multidisciplinari de 7 quilòmetres, que transcorrerà per zones de gespa, sauló i aigua al voltant de Can Ribalta i el Camí d'Alfou. Comptarà amb més de 25 obstacles a superar, fet que situa la Maori Race del Montseny com la prova amb més densitat d'obstacles per quilòmetre.

Entre els obstacles destaquen els més emblemàtics d'aquesta prova, destaquen els walls (murs), monkey bars, rope climb (escalada en corda), sandbag carry (càrregues de sac), balanç beam (equilibri) o barbed wire (filat d'espines). A més, aprofitant les característiques de la zona, els participants podran gaudir de proves al llac o en fagedes.

L'Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor i l'Ajuntament Llinars hi han col·laborat en l'organització d'un dispositiu per garantir la mobilitat de tots els participants fins a la Maori Race.

Per a això, es contemplen 7 bosses d'aparcament en els nuclis urbans i polígons de Sant Antoni de Vilamajor i Llinars del Vallès. Un servei de bus llançadora gratuït enllaçarà l'estació de tren de Llinars del Vallès amb el recinte d'Aira Natura fent parada a tots els aparcaments cada 30 minuts facilitant d'aquesta manera l'accés segur a la Maori.

La Maori Race tindrà lloc el pròxim diumenge 26 de juny al Parc d'Aventura Aira Natura.

Les inscripcions encara estan obertes, fins al 24 de juny, i s'han de fer a través de la pàgina web de la cursa www.maorirace.com.

Darrera actualització: 16.06.2022 | 13:38