Sant Antoni de Vilamajor acollirà la 2a edició del Mercat d'Olis i Vins de Firalia

Dimarts, 21 de febrer de 2023 a les 08:30

El diumenge 5 de març de 2023 de 10 a 14 h al Porxo de Can Sauleda.

Després de l'èxit de la primera edició del Mercat d'Olis i Vins realitzada l'any passat, enguany, torna la segona edició el primer cap de setmana de març a Sant Antoni de Vilamajor.

El diumenge 5 de març al matí, el Porxo de Sant Antoni de Vilamajor i coincidint amb el mercat setmanal, acollirà el Mercat d'Olis, Vins i altres aliments com la mel, els formatges, entre altres.

Una jornada organitzada per Firalia i amb la col·laboració de l'Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor amb la finalitat de promoure l'activitat comercial del municipi amb aquest tipus d'activitats que fan un reclam de gent pel poble.

El visitant podrà olorar, tastar i comprar els olis de 4 molins/trulls que premsen les varietats d'oliva arbequina i argudell, així com les olives farcides o les xocolates amb oli i sal.

Els vins seran de 5 cellers de les DO Empordà, Calonge, DO Costers del Segre, DO Pla de Bages i Navarra. A més de l'hidromel, les ratafies catalanes suaus i els gins menorquins.

Un festival gastronòmic en el millor moment de l'any on els olis i vins són més frescos al ser de la collita d'olives i de la verema de la tardor passada.

El mercat es complementarà amb els embotits de la Vall d'en Bas o garapinyades del Maresme i així fins a les 18 parades.

 


 

Darrera actualització: 21.02.2023 | 09:20

Imatges