S'amplien les parades del servei de Transport a Demanda (TAD) per facilitat la mobilitat i l'accessibilitat del veïnat al municipi

Dimecres, 6 d'abril de 2022 a les 17:15

Amb un total de 17 parades més ubicades al nucli urbà i a les urbanitzacions de Can Miret, Les Pungoles i Sant Julià d'Alfou de Sant Antoni de Vilamajor.

L'Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor, amb la finalitat de continuar millorant la mobilitat i l'accessibilitat als serveis bàsics del veïnat dels barris, ha fet una ampliació de les parades del servei de TAD.

En el nucli urbà, s'han incorporat les 2 parades ubicades al CAP de Sant Antoni i a la parada de bus de Can Sauleda. Per banda, a les Pungoles s'incorporen 5 parades i 4 més a Can Miret, i a la Rectoria de Sant Julià d'Alfou 7 nous punts.

Les noves parades van entrar en vigor el passat mes de març i durant els pròxims dies s'actualitzarà les senyalitzacions d'aquestes. Per conèixer tota la informació del servei, les noves parades es pot consultar en el tríptic adjuntat o l'apartat del servei a la pàgina web.

Aquesta millora coincideix amb la renovació del conveni amb el nou taxista actual i el recent contracte per a la prestació del servei amb algunes modificacions més a l'anterior:

  • L'horari actual del servei és de 7.00 h a 15.00 h, de dilluns a divendres (feiners)
  • La reserva s'ha de continuar fent amb 24 hores d'antelació en horari de 8.00 h a 16.00 h al telèfon gratuït de l'AMTU 900 69 65 66 i les anul·lacions es poden comunicar fins a les 19 h (l'anul·lació del servei s'ha de fer amb 2 h d'antelació mínim)
  • El cost del servei continua sent d'1 euro.

La finalitat d'aquestes millores és oferir un servei més assequible per tal d'afavorir a la ciutadania i el seu accés al nucli i serveis principals, promoure la mobilitat sostenible i augmentar les persones usuàries d'aquest tipus de transport. 


 

Darrera actualització: 07.04.2022 | 13:42

Enllaços

Imatges