Revetlla de Sant Joan 2021 amb l'arribada de La Flama del Canigó a Sant Antoni de Vilamajor

Dijous, 17 de juny de 2021 a les 13:30

Consulta la programació dels actes i reserva entrada per veure el ball de la Bèstia de foc i el Castell de focs des de la plaça de la Vila.

El dimecres 23 de juny celebrem la Revetlla de Sant Joan a Sant Antoni de Vilamajor amb l'arribada de La Flama del Canigó al municipi.

A continuació compartim la programació dels actes d'enguany amb la participació de Bocs i Diables, dels senglars Vilamajor, de l'ANC Vilamajor, Vilamajoves i amb la col·laboració de Protecció Civil, d'Òmnium i de l'Ajuntament de Sant Antoni.

Dimecres 23 de juny de 2021

  • A 20.45 h - Concentració a la rotonda de Llinars de la BP-5107
  • A les 21 h - Sortida dels corredors, a peu i en bicicleta, i caravana de cotxes portant la La Flama cap a Sant Antoni. Distància de 10 m entre persones corredores.
  • A les 21.20 h - Arribada a la plaça de l'11 de setembre i recorregut pel poble acompanyats dels timbalers dels Bocs i Diables.

Tot seguit, a la plaça de la Vila hi ha programat els actes següents amb reserva d'entrades en aquest enllaç:

  • A les 21.45 h - Arribada a la pl. de la Vila on l'alcalde rebrà la Flama, hi haurà lectura del Manifest i Cant dels Segadors
  • A les 22.15 h - Ball de la Bèstia de foc i Castell de focs artificials.

IMPORTANT:

  • No hi haurà foguera ni sopar popular de revetlla. Hi haurà controls de seguretat i s'hauran de seguir les indicacions.
  • Si llenceu petards cal seguir la normativa d'ús d'aquests elements i cal tenir en compte que són incompatibles amb l'ús de gel hidroalcohòlic i les mascaretes poden ser inflamables
  • CONVIDEM A TOTHOM: a celebrar revetlles particulars amb família i amistats respectant sempre les limitacions quant al nombre d'assistents i normes de seguretat.

Pel que fa a la normativa municipal de celebració de revetlles a Sant Antoni de Vilamajor, podeu consultar el BAN amb les mesures i indicacions per celebrar les revetlles segures i sense incidents. 

Podeu consultar les pautes per gaudir d'una Revetlla Segura Sant Joan 2021 amb les indicacions i els protocols de precaució, tant per evitar possibles contagis de la COVID-19 com per evitar els accidents fent un mal ús del material pirotècnic.

Darrera actualització: 22.06.2021 | 21:37