Reunió de presentació del programa Pla de Viabilitat Empresarial a Sant Antoni de Vilamajor

Dimarts, 9 de febrer de 2021 a les 11:00

Amb l'alcalde i el director territorial del Vallès Oriental de PIMEC.

El passat dilluns 8 de febrer es van reunir l'alcalde del municipi, Raül Valentín, i el director territorial de PIMEC, Enric Vallejo, amb l'objectiu de presentar del programa Pla de Viabilitat Empresarial i a continuació en detallem més informació.

És un programa gratuït i liderat per PIMEC i subvencionat per la Generalitat de Catalunya, que busca crear un espai de reflexió i coneixement per analitzar, preparar-te i impulsar el futur del teu negoci.

Aquest programa està dirigit a micro, petites i mitjanes empreses:

  • D'entre 1 i 249 treballadors amb 3 o més anys d'activitats (veureu que a la web posa a partir de 5 treballadors, però s'ha modificat i s'està lluitant perquè autònoms també en puguin formar part).
  • Amb centre de decisió a Catalunya.
  • Que hagi patit conseqüències negatives de facturació a causa del COVID-19.

El programa està format per 3 fases:

  1. Diagnosi digital amb un informe personalitzat amb els indicadors claus, conclusions, recomanacions i una anàlisi comparativa sectorial. A més, anirà acompanyat d'unes píndoles formatives per millorar en els punts febles de l'empresa.
  2. A la segona fase hi passaran 3.000 empreses que disposaran d'una sessió de diagnosi individual amb professionals experts que crearan la recepta de viabilitat, un informe que inclou recomanacions i punts prioritaris a treballar per aconseguir la viabilitat.
  3. Finalment, l'última fase comptarà amb 500 empreses que rebran un acompanyament en la definició de les palanques del pla de viabilitat i a implementar les accions oportunes.

Podeu trobar tota la informació referent al programa a www.plaviabilitat.cat i si esteu interessats us heu d'inscriure abans de 8 de març al següent enllaç.

Des de l'Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor ja vam informar de manera interna a tots els comerços i establiments adherits a la base de dades, i així animar-los a inscriure's a tots els que compleixen els requisits.

Per a qualsevol dubte o consulta podeu escriure un correu a l'àrea de Promoció econòmica a comerc.activa@savilamajor.cat

Darrera actualització: 09.02.2021 | 11:11