Resultat a Sant Antoni de Vilamajor de les Eleccions al Parlament de Catalunya del 2021

Diumenge, 14 de febrer de 2021 a les 22:45

Amb una participació final del 58,34% del cens electoral i amb el partit JxCAT guanyador amb un 30,19%.

Malgrat la situació actual ocasionada per la pandèmia i el dia plujós, la participació en el municipi ha estat un dels aspectes destacables de la jornada. Tot i que, si les comparem amb les eleccions celebrades l'any 2017, la participació va ser d'un 85,26 % i ha baixat un 26,92%.

De les 4.753 persones cridades a votar, han exercit el seu dret a vot un total de 2.773 amb una participació final del 58,34%.

Junts per Catalunya ha estat la força política més votada a Sant Antoni de Vilamajor en aquestes Eleccions al Parlament de Catalunya celebrades el 14 de febrer de 2021, amb un 30,19% dels vots.

Un total de 328 persones han votat per correu i els vots s'han introduït abans de fer l'escrutini final dins les urnes.

La jornada electoral s'ha celebrat amb total normalitat i amb totes les mesures de seguretat i de prevenció per a la Covid-19: ventilació, distàncies, mascaretes, circuit d'entrades i sortides...

Les tres franges recomanades han estat molt respectades i a primera hora han vingut a votar els col·lectius de risc i més vulnerables, seguidament ha tingut lloc la franja de votació per a la població en general i l'última hora reservada per les persones en quarantena (positius, casos estrets i sospitosos)

Durant l'última hora les persones de les meses electorals han extremat les mesures de protecció i seguretat i s'han posat els EPI's, les pantalles de protecció i s'han canviat la mascareta.

Des de l'Ajuntament agraïm a tota la ciutadania que ha vingut a votar i ha respectat totes les recomanacions i mesures per tal d'exercir el seu dret a vot, ho heu posat molt fàcil.

També a Protecció Civil i a la Policia Local per ajudar a vetllar pel bon funcionament i control de la jornada electoral. I al personal de l'Ajuntament i responsables de seguretat que han facilitat i ajudat en tot moment a les persones de les meses electorals. Finalment, un especial agraïment a totes les persones que van estar com a membres de les meses i que van tenir una actitud exemplar en tot moment, complint amb totes les mesures de seguretat i adaptant-se a la situació.

Darrera actualització: 15.02.2021 | 11:28