Rebuig a la decisió del Tribunal Suprem d'inhabilitació del president de la Generalitat de Catalunya

Dilluns, 28 de setembre de 2020 a les 15:00

Concentració a les 19 h a la plaça de la Vila i lectura de la moció de l'AMI.

El Tribunal Suprem acaba de fer pública la sentència d'inhabilitació contra el president de la Generalitat de Catalunya, M. H. Quim Torra. Com a rebuig a aquesta sentència, l'Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor s'adhereix a la moció de l'AMI i convoca a la ciutadania a les 19 h a la plaça de la Vila sempre respectant les mesures de seguretat sanitàries derivades de la pandèmia.

El president de la Generalitat de Catalunya, Molt Honorable Quim Torra acaba de rebre la sentència per no complir el requeriment de la Junta Electoral de retirar una pancarta de suport als presos polítics i exiliats del balcó de la Generalitat de Catalunya, una acció emmarcada en els drets fonamentals, en el dret a la llibertat d'expressió.

Es tracta d'un fet molt greu i que mereix una resposta contundent, a diferents nivells, des de la societat però també des de les institucions que presidim, els ajuntaments i altres ens locals de Catalunya.

Des de l'Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor en sumem al rebuig a aquest càstig i injustícia totalment desproporcionada i animem a la ciutadania a mostrar el rebuig conjuntament a les 19 h a la Plaça de la Vila.

Darrera actualització: 28.09.2020 | 15:00