Realitzat el Debat Electoral de les Eleccions Municipals del 28 de maig i organitzat per Ràdio Vilamajor, presencialment en el Patronat i en directe a través l'emissora local

Dilluns, 22 de maig de 2023 a les 10:00

Es pot recuperar a través del web de www.radiovilamajor.cat juntament amb els programes electorals de les 5 candidatures que es presenten a les Eleccions Municipals del 28M.

El passat divendres 19 de maig de 2023 va tenir lloc el Debat de les Eleccions Municipals del 28 de maig organitzat un any més per Ràdio Vilamajor.

Amb la participació d'un centenar de persones que es van apropar al Patronat i van seguir-lo en directe per escoltar la jornada de debat amb els seus protagonistes, els 5 candidats a l'alcaldia que es presenten als comicis del 18 de maig a Sant Antoni de Vilamajor:

  • CANVI - Raül Valentín i del Valle
  • PUSA - Ferran Calvera i Cabeza
  • JUNTS - Bernat Parera Berdala
  • ERC - Enric Vinaixa Bonet
  • PSC - Belinda Garcia Jiménez

Un espai on els representants polítics van poder respondre els dubtes i qüestions que preocupen als veïns i veïnes del municipi. Amb una primera part per respondre les preguntes enviades prèviament per correu electrònic i tot seguit les preguntes del públic assistent. La ciutadania va preguntar diversos aspectes sobre els temes principals de seguretat i mobilitat, serveis, urbanitzacions, habitatge, esports i equipaments, entre altres.

La presentació a càrrec d'Anna Saula, a la part tècnica Jordi Saula, Josep Puig i Joel Rodríguez i el moderador Salvador Carratalà, tots ells voluntaris de Ràdio Vilamajor que un any més han donat cobertura a les eleccions municipals i els hi volem agrair la seva dedicació per fer possible aquesta cobertura de la jornada electoral des de la Ràdio Vilamajor.

Si vols recuperar el debat, el trobaràs disponible a www.radiovilamajor.cat juntament amb els programes emesos la setmana passada de cada candidatura on destaquen els seus programes electorals.

En aquest apartat de web municipal es pot consultar tota la informació referent a les Eleccions Municipals del 28 de maig de 2023.

Darrera actualització: 22.05.2023 | 09:57