Ràdio Vilamajor estrena la programació de la nova temporada 2020-2021

Dimecres, 18 de novembre de 2020 a les 10:20

Una programació variada que ofereix tres programes nous.

Ràdio Vilamajor estrena aquest mes de novembre la programació de la temporada 2020-2021, que aquest any no s'ha pogut estrenar dins un programa especial a causa de la situació sanitària provocada per la Covid-19.

La graella manté els programes de la temporada passada i se n'hi afegeixen de nous per tal d'oferir una programació variada on no falta l'actualitat informativa del municipi, la cultura, l'esport, la cuina o la divulgació feminista.

Així, es manté el programa "Dilluns esports", amb informació i entrevistes al món esportiu local; "L'Ànima dels llibres", desenvolupat per les responsables de la Biblioteca de Sant Antoni de Vilamajor; el programa de divulgació feminista "Hijas de Lilith"; el "13 cadires de Vilamajor", sobre el món polític local; l'espai "Posa't una psicòloga a la teva vida", que dóna recursos i eines als oients per viure millor; l'informatiu local "Fem Poble"; el magazine "El Mercadillu" i el programa de música clàssica "Moments de simfonia."

En l'àmbit de producció externa, l'emissora emetrà un any més "Coblejant", el programa sardanístic de Ràdio Televisió de Calella.

Alguns d'aquests programes incorporen noves seccions i presenten canvis respecte a la temporada passada, d'entre els quals destaca "Dilluns esports", que dirigirà i presentarà en Martí Parera i que canvia el seu horari d'emissió, de 19.45 a 20.30 h.

Pel que fa a les novetats, aquesta temporada s'incorporen 3 programes o espais nous:

  • El primer és "En fora de joc", un programa esportiu presentat per l'Eudald Alegret, l'Oriol Solé i en Biel Macià, que cada dijous a partir de les 20 h ens parlen de l'actualitat esportiva del futbol i del bàsquet a escala internacional.
  • La Maria Rosa Flores presentarà "Demà cuinem!", un espai culinari que s'emetrà cada migdia a partir de les 12 h i que ens oferirà petites receptes casolanes fetes amb els ingredients de temporada.
  • Finalment, la Biblioteca de SAV amb la col·laboració de la Laura Asensio ens oferiran cada quart cap de setmana de mes els "Crunchy Words", un espai de contacontes en anglès dirigit a famílies amb infants a partir de 5 anys. Podreu escoltar-los els dissabtes a partir de les 10 del matí amb reemissió els diumenges a les 19:00 h.

Les novetats a la graella van acompanyades d'algunes millores en els equips i instal·lacions de l'emissora, com el canvi en la il·luminació de l'estudi, l'estrena d'una taula nova o l'adquisició d'esponges i suports pels micròfons.

Adjuntem la pàgina de Ràdio Vilamajor i la graella de la nova programació per aquesta temporada 2020-2021.

Darrera actualització: 18.11.2020 | 10:16

Enllaços

Imatges