Ràdio Vilamajor celebra el Dia Mundial de la Ràdio

Dimecres, 12 de febrer de 2020 a les 10:00

L'emissora prepara un programa especial per dijous 13 de febrer, de 19:30 a 21 hores

El 13 de febrer és el Dia Internacional de la Ràdio, i Ràdio Vilamajor ha decidit celebrar-lo amb les persones que fan possible el dia a dia de l'emissora, i els oients, sense els quals aquesta tasca no tindria sentit.

Així, aquest dijous 13 de febrer, a partir de les 19:30 hores, els col·laboradors dels programes que conformen la graella de Ràdio Vilamajor es posaran davant dels micròfons per parlar de la seva relació i vinculació amb el mitjà radiofònic. Ho faran a través d'un programa especial, d'una hora i mitja de durada, que donarà veu tant als locutors de l'emissora com a aquells col·laboradors que sovint queden més en segon terme, els tècnics. Per part de l'Ajuntament, hi participarà el Regidor de Comunicació, Jordi Sibina.

L'objectiu principal d'aquest programa és compartir amb l'audiència experiències i moments sobre allò que ens uneix, la ràdio. L'espai servirà també per veure l'evolució de l'emissora, recordar programes del passat i compartir anècdotes viscudes al llarg dels setze anys que porta en antena.

Com en la resta de programes en directe, els oients que ho desitgin podran compartir les seves vivències radiofòniques a través del telèfon 93 845 32 48 o de les xarxes socials de Ràdio Vilamajor.

Podreu escoltar el programa a través del 98.0 FM, de la pàgina web de l'emissora o per l'APP de l'Ajuntament.

Darrera actualització: 12.02.2020 | 10:11