Ràdio Vilamajor celebra aquest dissabte el Dia Mundial de la Ràdio

Divendres, 12 de febrer de 2021 a les 11:30

Amb una programació especial i la col·laboració de totes les persones que fan possible la ràdio local i del Regidor de Comunicació Jordi Sibina, aixi com entrevistes a dos referents de la radiodifusió.

La UNESCO va declarar el 13 de febrer Dia Mundial de la Ràdio, fa ara tot just 10 anys.

És per aquest motiu i per sumar-se a la celebració que la ràdio del nostre poble, Ràdio Vilamajor, realitzarà, aquest mateix dia, una programació especial per recordar aquesta efemèride.

Una programació especial que hi participaran totes i tots els col·laboradors que fan possible, dia a dia, aquesta emissora local.

Aquesta programació començarà a les 18 h i comptarà als estudis amb en Salvador Carratalà, la Sílvia Benítez i en Jordi Garcia, tres habituals de Ràdio Vilamajor.

Aquest especial Dia Mundial de la Ràdio és previst que s'allargui fins passats 2/4 de 9 del vespre i comptarà també a l'estudi amb el regidor de comunicació de l'Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor, Jordi Sibina.

Recordarà moments emotius de la ràdio, no només de la de casa nostra, Ràdio Vilamajor, sinó també de la ràdio a Catalunya, a través de vivències i fent memòria de moments destacats de la seva història.

Enguany, per celebrar aquest desè aniversari del Dia Mundial de la Ràdio, aquest programa especial comptarà amb dues entrevistes a dos referents de la radiodifusió del nostre país: el professor de comunicació de la Universitat Autònoma de Barcelona i realitzador del programa "L'altra ràdio" de Ràdio 4, Cinto Niqui, i l'Albert Malla, locutor del programa "Cocodril Club" de Ràdio Marca Barcelona. Amb ells tindrem l'oportunitat de conèixer com ha evolucionat la ràdio al nostre país.

Recordeu que Ràdio Vilamajor és una emissora sense ànim de lucre que fan possible, dia a dia, tot un seguit de col·laboradors i col·laboradores vinculades a Sant Antoni de Vilamajor.

Ràdio Vilamajor emet pel 98.0 de la FM, a través d'internet a www.radiovilamajor.cat i també per l'aplicació Sant Antoni de Vilamajor que es pot descarregar des de l'App Store i Playstore.

Darrera actualització: 12.02.2021 | 11:36