Quin nom li posaries a la plaça del CAP?

Dimecres, 17 de juliol de 2019 a les 08:00

Avui, dimecres 17 de juliol, comença un procés participatiu per a decidir el nou nom de l’espai del municipi

La Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor ha posat en marxa avui, dimecres 17 de juliol, una nova consulta popular. Aquest cop, el consistori proposa als vilamajorins i les vilamajorines escollir un nom nou per a la plaça que acull el Centre d’Atenció Primària. Les tres alternatives són: plaça de Neus Català, plaça de les dones d’aigua i plaça de les 5 milicianes. Fins al pròxim dissabte 10 d’agost, la ciutadania podrà votar a través d’un qüestionari en línia o presencialment a l’Ajuntament i a les Escoles Velles, de dilluns a divendres de 9 a 14 hores.

Dins dels actes de la Festa Major d’Estiu, el dissabte 24 d’agost, a les 20 hores, es farà la inauguració oficial. El consistori vilamajorí busca dues voluntàries que participin en la descoberta de la placa i anima a les dones del municipi d’entre els 0 i els 120 anys a inscriure’s en un formulari i formar part de la celebració popular. Entre totes les inscrites, es realitzarà un sorteig per a seleccionar a les dues voluntàries, una d’elles menor d’edat i l’altra major de 18 anys.

Un cop finalitzat el nou procés participatiu, la plaça del CAP es convertirà en el primer espai del municipi amb un nom femení.

Darrera actualització: 17.07.2019 | 09:22