Pròxima obertura de l'espai jove del local del carrer França, 12: vine a descobrir-lo, a conèixer la tècnica de Joventut i a triar el nom d'aquest espai!

Dilluns, 28 d'agost de 2023 a les 13:00

Dilluns dia 4 de setembre de 2023 de 17 a 19 h amb berenar per a tothom, ping-pong, futbolí...

La regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor ja ho té tot a punt per fer la reobertura oficial de l'espai jove ubicat a l'espai polivalent del carrer França, núm. 12.

El pròxim dilluns dia 4 de setembre i en horari de tardes, de 17.00 a 19.00 h, es farà l'obertura en una jornada pensada per als joves del municipi. Tothom qui vulgui s'hi podrà adreçar per descobrir aquest espai, conèixer la tècnica de joventut, resoldre dubtes i conèixer el programa Escolta Jove.

També hi haurà una urna disponible per aportar idees de nom per aquest espai on els i les joves seran els encarregats de decidir-lo en aquesta primera fase de propostes i una posterior votació popular.

Durant les pròximes setmanes i un cop obert, s'informarà dels horaris d'aquest equipament que té la finalitat de ser un espai de trobada entre la població jove de Sant Antoni de Vilamajor. L'espai s'ha millorat amb la incorporació del futbolí i la taula de ping-pong amb els sofàs i les butaques per oferir una zona de confort, així com d'accés a l'atenció de la tècnica de Joventut.

A més, durant el mes de setembre continuarà oberta l'enquesta de diagnosi del Pla Local de Joventut que permet conèixer les necessitats, inquietuds i interessos del segment jove per poder cobrir-les i donar alternatives des de la regidoria de Joventut. Adreçada als joves d'entre 14 i 29 anys i que es pot consultar en aquest enllaç.

També s'està treballant per posar en marxa un nou canal de missatgeria per a joves a través del WhatsApp amb la finalitat de millorar la comunicació bidireccional, informar i complementar l'Instagram @jovesav.

De moment, podeu posar-vos en contacte amb l'àrea deJoventut a través dels següents canals: via WhatsApp al telèfon 676 919 109 o al correu joventut@savilamajor.cat.

 

Darrera actualització: 28.08.2023 | 13:18