Prorrogades les mesures contra la COVID-19 a Catalunya vigents fins al 27 de gener de 2022

Divendres, 21 de gener de 2022 a les 08:30

Per contenir la propagació del virus a Catalunya.

El Govern de la Generalitat ha decidit mantenir durant una setmana més la resta de les mesures que van entrar en vigor el 24 de desembre per contenir la propagació del virus a Catalunya. La pròxima revisió de les restriccions es farà en set dies en comptes de cada catorze dies com fins ara.

L'objectiu d'aquesta pròrroga és mantenir la reducció de la interacció social i el moviment de la ciutadania, per frenar l'ascens de contagis i disminuir la pressió assistencial al sistema sanitari.

D'aquesta manera, es mantindrà durant set dies més la limitació de les trobades socials i que el número absolut no superi les deu persones, tant a l'interior com a l'exterior i tant en l'àmbit privat com en l'àmbit públic. I com a novetat, es retira el toc de queda nocturn que afectava a certs municipis de Catalunya,

La capacitat màxima a l'interior de bars i restaurants continuarà sent del 50% (i del 100% a les terrasses), mentre que l'aforament a comerços i empreses de serveis serà del 70%, el mateix percentatge que en instal·lacions i equipaments esportius tancats.

Els locals d'oci nocturn romandran tancats, mentre que l'aforament de sales de concert, teatres, cinemes, auditoris i circs amb carpa serà del 70%, percentatge que també s'aplica a sales de vetlla, enterraments i altres cerimònies. El teletreball es recomana fermament en l'àmbit laboral privat.

Consulta tota la informació de les mesures vigents a Canal Salut.

Darrera actualització: 21.01.2022 | 09:07

Enllaços

Imatges