Projecte de recreació 3D de la Vilanova de Vilamajor

Diumenge, 29 de desembre de 2019 a les 10:00

L’Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor us presenta, a través d’aquest vídeo, els resultats de darrer projecte de la Regidoria de Cultura i de les Escoles Velles de Vilamajor.

 PRESENTACIÓ_VILANOVA_MEDIEVAL_NEWLOGO_CURTA_MUS...

 

Es tracta de la recreació 3D de l’antic nucli medieval de Sant Antoni: la Vilanova de Vilamajor. Territori que actualment correspon a la zona urbana del municipi.

El treball ens permet contemplar, aproximadament, com es distribuïa el poblament de la zona i fins i tot veure petits moments de la vida diària de les vilamajorines.

Gràcies a una sèrie de recursos pedagògics, aquest innovador treball quedarà disponible per a la població estudiantil de la nostra zona.

S’ha de destacar que per tal de realitzar aquest treball s’ha partit des de zero (comptant només amb el concurs de la bibliografia publicada i a certs arxius particulars), ja que és el primer cop que la Vilanova de Vilamajor és objecte d’un estudi d’aquestes característiques.

Si és del vostre interès, romangueu atentes a la plana web i a les XX.SS. municipals ja que durant el primer trimestre del 2020 es durà a terme la presentació publica dels resultats.

Darrera actualització: 27.12.2019 | 11:03