Prohibit estacionar a l'aparcament de Can Perpunter a partir del divendres 12 d'agost i a l'aparcament de la plaça del mercat a partir del diumenge 14 d'agost per motius de la Festa Major

Dijous, 11 d'agost de 2022 a les 14:45

El servei de vehicle elèctric compartit i el punt de recàrrega també quedaran inhabilitats a partir del divendres i fins a finalització de la festa.

A només una setmana per donar el tret d'inici a la Festa Major d'estiu 2022, comencen els preparatius i el muntatge de les carpes i els escenaris als principals espais.

A continuació, s'especifiquen les diverses afectacions en els aparcaments municipals:

  • L'aparcament de Can Perpunter, un dels escenaris principals, quedarà inhabilitat a partir d'aquest divendres dia 12 d'agost.
  • Així mateix, el punt de recàrrega de vehicles elèctrics i el servei de vehicle compartit amb la ciutadania a través de Som Mobilitat, també quedaran inactius fins a la finalització de la Festa Major.
  • Per altra banda, a partir de demà, quedarà habilitat la zona de descampat de l'Era, accedint pel carrer de dalt, com a aparcament provisional durant aquests dies.
  • A més, a partir del diumenge 14 d'agost i aprofitant el mercat municipal ubicat a la plaça del mercat, quedarà prohibit estacionar-hi per la instal·lació de les atraccions de la fira de Festa Major.
  • Durant la Festa Major també s'habilitaran noves zones d'aparcament per tal de facilitar l'estacionament dels vehicles durant els dies de festa i que els pròxims dies es donaran a conèixer.

Mercat Municipal
El pròxim diumenge 21 d'agost no es realitzarà el mercat municipal davant la instal·lació de la fira d'atraccions a la zona habitual d'aquest i es recuperarà el diumenge dia 28 d'agost.

Darrera actualització: 11.08.2022 | 14:54

Imatges