Presentació del projecte de millora i adequació de la plaça Montseny i del seu entorn

Divendres, 3 de desembre de 2021 a les 18:30

Divendres 10 de desembre a les 19 h al Patronat: vine a descobrir com serà la nova plaça!

La Junta de Govern Local de l'Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor va aprovar el passat 11 de novembre de 2021 el projecte de millora de la plaça Montseny i de l'entorn.

El pròxim divendres 10 de desembre, tindrà lloc una sessió de presentació a les 19 h al Patronat, oberta a tots els veïns i veïnes, que vulguin conèixer tota la informació d'aquest projecte.

El projecte té la finalitat de convertir l'espai existent en plataforma única, per millorar l'espai públic, la mobilitat i la reducció del trànsit rodat.

Ha estat adjudicat a les arquitectes i paisatgistes, Elena Climent i Silvia Pujalte de l'estudi "Landscape Ecology Architecture" (LEA), que se centren en tres disciplines: paisatge, ecologia i arquitectura.

D'aquesta manera, es vol potenciar la plaça com una porta de vianants al nucli urbà de plataforma única, a la vegada que busca una connexió més fluida amb l'avinguda Catalunya i la plaça de l'Ajuntament i donar prioritat a les persones vianants.

El nou disseny suposa una millora important en l'espai públic a tots els nivells: accessibilitat, il·luminació, pavimentació i vegetació, augmentant la superfície i creant un espai càlid per totes les estacions. Un dels objectius principals contempla la reducció del trànsit de vehicles de pas que circulen diàriament tot oferit un nou espai de convivència, trobades socials i activitats veïnals.

Si vols consultar el PDF amb tota la informació del projecte, consulta aquest enllaç.

Des del consistori s'anima la ciutadania a venir a la reunió de presentació per descobrir el projecte a càrrec de les arquitectes i poder preguntar els seus dubtes.

Darrera actualització: 10.12.2021 | 08:38