Presentació del Cartell "Fes-te Vila-Major 2020"

Dilluns, 10 d'agost de 2020 a les 13:45

Amb informació actualitzada del format i programa de la Festa Major.

L'Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor presenta el cartell de la Festa Major d'estiu sota el lema "Fes-te Vila-Major 2020", una festa diferent i segura.

El cartell l'han dissenyat cinc alumnes de l'Institut Vilamajor i ha estat el guanyador d'entre totes les propostes presentades.

Sant Antoni de Vilamajor viurà enguany una Festa Major diferent on es prioritzarà la seguretat de les vilatanes i vilatans, sense perdre l'essència de festa i amb una programació adaptada per a tots els públics.

Des del primer moment, la Regidoria de Cultura ha apostat per reactivar el sector de la cultura i ha estat treballant en una festa diferent, de petit format, adaptada a la situació excepcional i amb totes les mesures de seguretat i prevenció.

S'han programat diverses activitats, concerts i espectacles durant els dies 20, 21, 22, 23 i 27 d'agost de 2020, en aforaments limitats del nucli i de les urbanitzacions. És per aquest motiu que serà obligatori reservar l'entrada telemàticament.

En tots els actes de la Festa Major, la mascareta serà obligatòria, caldrà respectar la distància de seguretat i totes les normes establertes per l'organització. No hi haurà servei de bar en cap cas. Ni fira d'atraccions.

El programa d'actes es donarà a conèixer en els pròxims dies a la pàgina web de l'Ajuntament i a les xarxes socials, tòtems i whatsapp municipal. Pròximament també es detallaran totes les normes i mesures de seguretat a seguir, així com la manera de reservar les entrades telemàticament.

Tota la programació queda subjecta a l'evolució de la COVID-19 i les directrius o recomanacions que estableixin les autoritats sanitàries. L'Ajuntament seguirà les últimes informacions sobre l'evolució de la pandèmia per si s'han de prendre noves decisions sobre la festa.

Darrera actualització: 10.08.2020 | 14:07