Possibles interferències a la TDT en les pròximes setmanes a causa del desplegament dels serveis de nova generació sobre les bandes de 700 i 800 MHz que abans feia servir la televisió digital terrestre

Dimecres, 14 de desembre de 2022 a les 08:30

Consulta la informació del servei gratuït 'Llega 700' per solucionar les possibles afectacions en la recepció de la TDT.

Durant les pròximes setmanes es durà a terme, al municipi de Sant Antoni de Vilamajor, l'activació de xarxes mòbils de nova generació, per part de les principals empreses operadores de telefonia mòbil.

Un procés d'implantació que s'està realitzant de forma progressiva per tota la geografia nacional. A través d'aquest enllaç es poden comprovar on hi ha els serveis actius.

Llega700 és l'empresa escollida pels operadors mòbils per solucionar qualsevol mena d'afectació que es pugui produir als usuaris i usuàries de la TDT motivada per les emissions de la tecnologia 4G i 5G per a assegurar la continuïtat del servei de TV. Amb els treballs d'instal·lació és possible que les persones usuàries del senyal de TDT del municipi pateixin interferències als seus televisors. En cas que això succeeixi l'empresa encarregada d'aquests treballs s'encarregarà de solucionar-ho amb l'assistència gratuïta de Llega 700:

Un operari/a del servei Llega 700 es desplaçarà al lloc on s'hagi detectat l'afectació i procedirà a fer les tasques de condicionament necessàries per solucionar-la. Tot això sense cap cost per als usuaris i usuàries.

Principals avantatges: més i millor cobertura

  • Aquesta nova xarxa mòbil obre la porta a innovadors serveis i aplicacions a més de proporcionar millores significatives tant en la velocitat de descàrrega com en els enviaments de dades; fotografies, música, o continguts audiovisuals d'alta definició.
  • Se solucionen problemes diversos relacionats amb la falta de cobertura en punts de la nostra geografia i en els interiors dels edificis.
  • Es facilitaran nous serveis empresarials i millores en les administracions públiques per tal de tenir un alt contingut en videotrucades, etc.
Darrera actualització: 14.12.2022 | 08:45

Enllaços

Imatges