Posem punt final a la Festa Major d'estiu de Sant Antoni de Vilamajor

Dilluns, 23 d'agost de 2021 a les 20:30

I el pròxim divendres 27 d'agost tindrà lloc la celebració del patró de Sant Lleïr.

El passat 19 d'agost vam donar el tret de sortida a la Festa Major d'enguany, una festa adaptada a totes les mesures de seguretat davant la Covid-19 i que tenia la finalitat de recuperar l'essència de festa major en un ambient segur i cultural.

La programació oferia més de quaranta actes, activitats i espectacles programats del divendres 19 al diumenge 22 d'agost.

Durant aquests quatre dies, els vilamajorins i vilamajorines han pogut gaudir de múltiples opcions adaptades als diversos gustos i edats.

Espectacles d'humor cada dia amb "Quin pollastre" de Guillem Estadella, "Un tipus de riure al temps de corona virus" de Quim Vila i l'espectacle feminista "Elles", espectacles infantils de circ, pallassos i música, sessions de cinema familiar a la fresca, un escape room familiar, activitats per a joves, skatepark, passejades històriques per descobrir la Vilanova de Vilamajor i l'aeròdrom d'Alfou, carretillada infantil....Destacant les actuacions de Quimi Portet, la Principal de la Bisbal, concert amb "80's principales", la cantant Tesa de mescla hip hop clàssic amb música electrònica...

També va tenir lloc la campanya de donació de sang durant el dissabte 21 a les Escoles Velles. I a la zona jove de l'Escola Joan Casas s'hi va instal·lar el punt lila i una foodtruck amb zona habilitada per consumir.

Hi havia tres escenaris principals situats a diversos punts del nucli: plaça de la Vila, aparcament Can Perpunter i la pista de l'Escola Joan Casas.

Des de l'Ajuntament, volem agrair públicament a totes les persones que han participat en alguns dels actes programats i que han respectat les mesures i els protocols de seguretat, gràcies per posar-ho fàcil. Agraïm la participació de les diverses entitats, que un any més, han col·laborat i participat organitzant alguna activitat. Agraïm la implicació dels voluntaris i voluntàries de Protecció Civil, que sempre estan al peu del canó. I en general, agraim la feina de totes les persones i artistes que han fet possible aquesta Festa Major 2021.

Tot i que la valoració d'aquesta Festa Major és molt positiva i hem gaudit de quatre dies de festa, carrers i places plenes amb retrobaments, esperem que l'any vinent la puguem celebrar sense pandèmia!

Patró de Sant Lleïr
El pròxim divendres 27 d'agost té lloc la celebració del patró de Sant Lleïr amb la següent programació:

Darrera actualització: 23.08.2021 | 20:57