Pintada del mural decoratiu a l'Institut Vilamajor amb motiu del mes lila

Dijous, 8 d'abril de 2021 a les 11:45

A càrrec de l'artista vilamajorina Paola Mikiej i les alumnes de 3r d'ESO.

Des de l'Institut Vilamajor han pintat un mural reivindicatiu amb motiu del 8M i del mes lila Vilamajor 2021 celebrat durant el mes de març, en una paret exterior de l'edifici educatiu.

El mural ha anat a càrrec de l'artista vilamajorina Paola Mikiej, il·lustradora, pintora i muralista juntament amb les alumnes 3r d'ESO. L'activitat s'ha emmarcat dins del servei comunitari i l'assignatura de Plàstica del centre educatiu.

Des de l'Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor felicitem les joves artistes pel gran resultat aconseguit i la feina feta, ha quedat preciós i molt reivindicatiu!

Dona, vilamajorina i artista

La Paola Mikiej també és l'artista que va pintar, durant el passat desembre, el mural colorit de la Mare Terra a l'Escola Joan Casas per representar a les dones i homenatjar a totes les mares. I fa uns anys que va pintar el mural de la plaça 1 d'octubre sota el lema "Sols el poble salva el poble."

Fa més de 20 anys que es dedica a la pintura: realitza murals i grafitis a les persianes, parets i cartells de locals comercials, a més de murals en habitatges particulars.

També realitza tallers de pintura i pintura mural a col·legis, instituts, geriàtrics i centres cívics pintant temàtiques com el Dia de la Dona, el dia de la Violència de Gènere, Sant Jordi, entre altres.

Podeu consultar la seva pàgina web per descobrir els diversos projectes elaborats.

Darrera actualització: 08.04.2021 | 11:51