Per octubre també tornen els tallers per a la gent gran del Casal dels Avis de Sant Antoni de Vilamajor

Dimarts, 14 de setembre de 2021 a les 11:30

Inscripcions obertes per al Taller en forma i Taller per viure en sentit organitzats des de l'Àrea de Dinamització de la gent gran.

Amb la reobertura del casal dels avis, l'avenç de la pauta de vacunació per la Covid-19 i la flexibilització de les mesures actuals, de mica en mica es va recuperant l'activitat cultural adreçada a la gent gran de Sant Antoni de Vilamajor.

És per aquest, que des de l'àrea de Dinamització de la gent gran de l'Ajuntament, s'han organitzat dos tallers gratuïts i programats per l'octubre:

  • Taller en forma: els dilluns i dimecres d'11.15 a 12.15 h (inici el dilluns 4 d'octubre): taller d'exercici físic de manteniment, increment de força i potencia muscular així com l'equilibri i coordinació general. Lloc al Patronat.
  • Taller viure amb sentit: els dijous de 17.45 a 19.15 h (inici el dijous 7 d'octubre): taller que ofereix els recursos a la gent gran en aquesta situació especial de Covid-19, per acompanyar la soledat, les pèrdues, la cura personal... i per assolir un benestar emocional i perdre la por a sortir de casa de nou. Lloc: Casal d'avis i d'àvies.

Les inscripcions estan obertes fins al pròxim 28 de setembre i s'han de realitzar els dimarts de 17 a 20 h en el Casal dels Avis.

Darrera actualització: 14.09.2021 | 11:39

Imatges

Tallers gent gran octubre 2021