Obertura dels nous lavabos públics adaptats per a persones amb mobilitat reduïda, situats a la zona de la petanca i a la zona del bar del Camp de Futbol

Dimarts, 17 d'agost de 2021 a les 16:30

Va ser la proposta guanyadora en 3a posició de la darrera edició dels Pressupostos Participatius 2020.

Aquesta setmana, han entrat en funcionament els nous lavabos públics instal·lats a Sant Antoni de Vilamajor.

L'actuació s'emmarca dins la 3a proposta guanyadora de l'edició passada dels Pressupostos Participatius que contemplava la instal·lació de dos mòduls prefabricats en aquestes zones del municipi.

La proposta guanyadora amb 36% de participació i 246 vots, ha contemplat l'execució i construcció dels dos mòduls prefabricats a càrrec de l'empresa Prefabricats i Construccions 1985, S.L.

Cada mòdul consta d'un inodor i pica rentamans amb mirall que ofereix un ampli espai adaptat per a persones amb mobilitat reduïda.

D'aquesta manera, es dona per finalitzada l'actuació i s'informa la ciutadania que el servei ja està operatiu.

Informació de la nova edició dels Pressupostos Participatius 2021

Recordem que actualment també estem en la 3a fase dels Pressupostos Participatius 2021 i el pròxim dijous 23 de setembre es durà a terme el taller TOP-10, per decidir les propostes que passaran a la votació final. Fem una crida a la participació ciutadana i animem als vilamajorins i vilamajorines a apuntar-se al taller. Consulta tota la informació aquí Pressupostos Participatius 2021

Darrera actualització: 17.08.2021 | 16:38