Obertes les inscripcions del Curs de Premonitors/es de Lleure que tindrà lloc aquest estiu a Sant Antoni de Vilamajor

Dijous, 8 de juliol de 2021 a les 08:15

Termini d’inscripcions obert fins al 19 de juliol.

Comença la inscripció al Curs de Premonitors/es de Lleure per als joves d'entre 16 i 18 anys que volen introduir-se en el món del lleure. Un curs gratuït organitzat per la regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor.

El curs s'impartirà la setmana del 26 al 30 de juliol del 2021 i es realitzarà en horari de matí. Finalment i davant la demanda de joves, s’ofereixen dos torns de matí: de 8 a 11 h i d’11 a 14 h.

Per inscriure's cal omplir el formulari adjuntat amb totes les dades que es demanen abans del dia 19 de juliol de 2021.

Informació sobre el curs:

El Curs de Premonitors/es és gratuït i l'organitza l'Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor, està dirigit a joves majors de setze anys que vulguin iniciar-se en el món del lleure, adquirint nocions bàsiques pel que fa a la figura de l'acompanyant d'infants.

L'objectiu de les 15 h lectives és adquirir una base formativa teòrica i pràctica per començar a treballar en aquest àmbit. El curs s'estructura en dos blocs:

  • En primer lloc un bloc dedicat a l'àmbit del voluntariat i de les associacions, indagant en el perquè d'aquests moviments tan presents al nostre territori.
  • En segon lloc, el bloc dedicat al paper que tenim com a monitors/es dins de l'educació en el lleure, on tractarem temes com l'educació per a la diversitat i la igualtat, adquirint eines pràctiques per a treballar-ho amb els infants i joves.

Podeu fer la inscripció a continuació o a l'enllaç adjuntat del formulari de preinscripció.

Darrera actualització: 08.07.2021 | 08:30