Obertes les inscripcions a les activitats que organitza la Biblioteca per aquest curs 2020/21

Dimecres, 9 de setembre de 2020 a les 12:15

Fins al 21 de setembre us podeu inscriure als clubs de lectura i al taller d’escriptura creativa.

La biblioteca obre les inscripcions per a les activitats programades per aquest curs 2020/2021: els clubs de lectura i un taller d'escriptura.

Totes tres són activitats gratuïtes que van d'octubre a juny, amb compromís d'assistència i seguiran totes les mesures de seguretat i de protecció per a la Covid-19.

Les places són limitades i cal inscripció abans del 21 de setembre:

  1. Enviant un correu electrònic a b.st.antoni@diba.cat
  2. Trucant al telèfon 93 845 30 77

La programació d'activitats és la següent:

  • Club de lectura "Llegir el teatre": sobre els textos teatral son es comentaran obres incloses a la programació del Teatre Nacional de Catalunya. ​Horari: 7 divendres durant el curs, de 19 a 20 h i a càrrec de Carme Pratdesaba.
  • Club de lectura SAV: trobada mensual per parlar de les lectures proposades: novel·les de diferents gèneres, tant d'autors locals, nacionals com internacionals i ocasionalment, trobades amb els autors. Horari: cada 2n dimecres de mes, de 19 a 20 h a càrrec de José Luis Ibáñez.
  • Taller d'escriptura creativa: per aprendre les tècniques bàsiques davant del full en blanc i els mecanismes per desenvolupar la creativitat. Horari: els dimarts, quinzenalment, de 19 a 20 h a càrrec de Rosa  Pascual.

Des de l'Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor us animem a inscriure's a les activitats per tal de compartir, intercanviar, discutir, aprendre i gaudir amb els tallers que organitza la Biblioteca per a tota la ciutadania.

Darrera actualització: 09.09.2020 | 12:20