Oberta la convocatòria de vacunació per a les persones nascudes entre els anys 2006 i 2009 i que ja hagin complert els 12 anys.

Dimecres, 4 d'agost de 2021 a les 09:45

A partir de dimecres 4 d'agost de 2021 ja poden demanar cita i hora a vacunacovidsalut.cat

Avui s'obre la vacunació contra la Covid als joves d'entre 12 i 15 anys, que ja poden demanar cita prèvia a la pàgina del Departament de Salut per vacunar-se.

Així ho va anunciar el president, Pere Aragonès, assegurant que cal fer un pas endavant en un col·lectiu que "ha patit especialment els efectes de la pandèmia, sobretot les restriccions que limitaven l'activitat social". El president també va destacar la importància de la seva immunització per al curs vinent.

"Necessitem que s'immunitzi pensant també en el bon funcionament dels centres educatius de secundària, batxillerat i formació professional el curs vinent."

Per poder-se vacunar cal haver complert els 12 anys i els infants hauran d'anar acompanyats dels seus progenitors o tutor legal.

Demana cita i hora a través de la pàgina vacunacovidsalut.cat

Segons les dades oficials, el 64,8% de la població catalana està vacunada amb almenys una dosi de la vacuna, mentre que un 58% ja té la pauta completa de la vacunació.

Darrera actualització: 04.08.2021 | 10:05