Oberta la convocatòria de subvencions per al pagament de lloguer del 2021 de l’Agència de l’Habitatge de Catalunya

Dimecres, 28 d'abril de 2021 a les 09:45

El termini per presentar les sol·licituds va començar el 27 d’abril i finalitza el 4 de juny de 2021.

El 27 d’abril es va obrir el termini de la convocatòria per demanar les subvencions per al pagament de lloguer del 2021 que atorga l’Agència de l’Habitatge de Catalunya, amb l’objectiu de facilitar l’accés i la permanència en un habitatge en règim de lloguer a sectors de població en risc d’exclusió social.  

El termini per presentar les sol·licituds de la convocatòria és fins al 4 de juny.

Aquestes subvencions es destinen a persones físiques que, a més de complir els requisits establerts a les bases, són titulars d’un contracte de lloguer de l’habitatge que constitueixi el seu domicili habitual i permanent, en el territori de Catalunya.  

Per a més informació sobre els requisits, documentació i més informació sobre les subvencions, podeu consultar els documents adjuntats amb les bases o el comunicat de l’oficina comarcal.

Com presentar les sol·licituds?

  • Presencialment a l’Oficina d’Habitatge de Sant Celoni, demanant cita al  93 864 12 12 en horari dilluns, dimecres i divendres de 10 a 13 h i dimarts i dijous de 16 a 18 h, cal portar omplerta els fulls de sol·licitud i la documentació necessària.  
  • Presencialment a l’Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor amb cita a través del telèfon 93 845 24 00 (de dilluns a divendres de 9 a 14 h i dijous de 16 a 18.30 h) i cal portar omplerta els fulls de sol·licitud i la documentació necessària.  

En els documents adjuntats  hi podeu trobar tota la documentació necessària per presentar la sol·licitud.

Convocatòria d'ajuts per al pagament del lloguer per a persones grans

El passat mes de març també es va obrir el termini de presentació de sol·licituds per la convocatòria d'ajudes destinades al pagament del lloguer per a persones grans. I finalitza el 30 d'abril de 2021, podeu consultar tota la informació en aquest enllaç.

Darrera actualització: 28.04.2021 | 09:46