Oberta la convocatòria d'ajuts de menjador per al curs 2021-2022 del Consell Comarcal

Dimarts, 15 de juny de 2021 a les 07:00

El període de presentació de sol·licituds és del 15 de juny fins al 12 de juliol de 2021.

El Consell Comarcal del Vallès Oriental ha publicat la convocatòria d'enguany dels ajuts individuals de menjador.

A qui va destinada?

  • Poden ser persones beneficiàries l'alumnat matriculat en un centre educatiu del Vallès Oriental sostingut amb fons públics de Catalunya, en qualsevol dels cursos de segon cicle d'educació infantil i d'ensenyaments obligatoris, durant el curs corresponent a la convocatòria, sempre que no els pertoqui la gratuïtat del servei i compleixin els requisits establerts a les bases reguladores.

Quan s'han de presentar?

  • El termini de presentació de les sol·licituds dels ajuts comença el 15 de juny i finalitza el 12 de juliol de 2021.
  • També es preveu la presentació de sol·licituds sobrevingudes al llarg del curs, ja sigui per nova matrícula, unitats familiars amb situació econòmica afectada...

Com presentar les sol·licituds?
Les sol·licituds s'han de presentar presencialment a l'Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor. Cal demanar cita al telèfon 938452400, de dilluns a divendres de 9 a 14 h i els dijous de 16 a 18.30 h.

Consulta els requisits, la documentació i tota la informació dels ajuts en el fulletó adjuntat o a les bases reguladores dels ajuts.

També pots trobar el document de sol·licitud adjuntat, que es recomana portar omplert prèviament per agilitzar el tràmit presencial.

Darrera actualització: 15.06.2021 | 07:18