Noves propostes per rebre l’estiu a la Biblioteca SAV

Dimarts, 28 de maig de 2019 a les 09:00

L’equipament municipal acollirà la sorprenent mostra ‘És el meu art! Com et fa sentir?’, que només es podrà gaudir amb llum ultraviolada

El pròxim dissabte 1 de juny, la Biblioteca SAV inaugurarà l'exposició 'És el meu art! Com et fa sentir?', una sorprenent mostra que només es podrà veure amb llum ultraviolada. Els vilamajorins i les vilamajorines podran gaudir-la fins al divendres 28 de juny, sempre dins de l’horari habitual de l’espai municipal i excepte quan la Sala Polivalent estigui ocupada.

El dimarts 4 de juny, a les 19 hores, l’equipament municipal organitzarà una nova activitat per als pares i les mares d’infants entre els 0 i els 6 anys. La trobada de famílies 'Els beneficis de la música’ aprofundirà en com utilitzar els sons i les cançons per un millor desenvolupament de la primera infància. Per participar-hi, cal inscriure’s prèviament. L’endemà, dimecres 5 de juny, a les 19 hores, el Club de lectura SAV parlarà amb l’escriptor Ramon Mas sobre el seu llibre ‘Afores’ i el dijous 13 de juny, a les 19 hores, la Biblioteca SAV coordinarà la presentació del llibre ‘Pots comptar amb mi’ amb la presència de la seva autora Teresa Sagrera.

El dilluns 17 de juny, a les 21 hores, es gravarà un nou programa radiofònic ‘L’Ànima dels Llibres’, creat i realitzat per la Biblioteca SAV. Com sempre, el programa s’emetrà en directe per Ràdio Vilamajor (98.0 FM) i es podrà descarregar posteriorment a l’iVoox.

Finalment, el grup d’escriptura creativa, amb la Rosa Maria Pascual al capdavant, continuarà reunint-se els dimarts, de 19 a 20.30 hores, per endinsar-se en el món de les paraules i les narracions creatives. Per participar-hi, també cal inscriure’s amb anterioritat.

Durant els mesos d’estiu, la Biblioteca SAV modificarà el seu horari. Del 15 de juny al 15 de setembre, l’espai municipal obrirà de dilluns a divendres de 15.30 a 20.30 hores. Els dimecres també obrirà de 10 a 14 hores i els dissabtes romandrà tancat.

Així mateix, a partir del 29 de juliol i fins al 16 d’agost, ambdós dies inclosos, la biblioteca tancarà les seves portes per vacances.

Darrera actualització: 28.05.2019 | 15:42