Nova incorporació a l'Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor gràcies al Programa Treball i Formació del conveni amb el Consell Comarcal

Dilluns, 27 de febrer de 2023 a les 11:00

De la línia "Dona" i dins del projecte "suport administratiu als àmbits de serveis socials" amb un contracte de 12 mesos de durada.

El Consell Comarcal del Vallès Oriental ha contractat recentment 13 persones en el marc del programa Treball i Formació, un programa que busca facilitar la inserció laboral mitjançant la formació i el treball.

En total, s'han formalitzat 13 contractes de 12 mesos de la línia "Dona" del programa i a diversos ajuntaments de la comarca: Montmeló, Santa Maria de Palautordera, Martorelles...

A l'Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor s'ha incorporat una treballadora a l'Àrea de Benestar i Família amb el perfil d'educadora social i dins el projecte "Suport administratiu als àmbits de serveis socials", que va començar la seva tasca el passat 16 de febrer de 2023.

Aquest programa està subvencionat pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya i cofinançat pel Ministeri de Treball i Economia Social i els ajuntaments dels municipis on presten el servei les treballadores.

Durant l'any 2022, també es van incorporar quatre persones a través del mateix programa: una agent cívica, una auxiliar administrativa i dues persones a la brigada per executar tasques de peó de jardineria i de brigada de manteniment d'obres i serveis. Que van formar part dels projectes "Fem lluir el Vallès Oriental", "El Vallès Verd", "Administració electrònica i gestió de la informació" i "Campanyes informatives de conscienciació a la ciutadania".
 

Darrera actualització: 27.02.2023 | 11:00