Nova edició del Curs de Premonitors/es de Lleure per a joves d'entre 14 i 17 d'anys de Sant Antoni de Vilamajor

Dimarts, 13 de febrer de 2024 a les 12:00

Que s'impartirà del 25 al 27 de març de 15.00 a 20.00, les places són limitades i les inscripcions ja estan obertes.

L'Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor informa que s'inicia la inscripció a la nova edició d'enguany del Curs de Premonitors/es de Lleure, una formació gratuïta i organitzada per la regidoria de Joventut.

Adreçada als i les joves d'entre 14 i 17 anys que volen introduir-se en el món del lleure i adquirir les nocions bàsiques pel que fa a la teoria i pràctica.

El curs s'impartirà durant el mes pròxim mes de març, concretament els dies 25, 26 i 27 de març de 2024 de 15.00 a 20.00 h, al Patronat de Sant Antoni de Vilamajor.

Per inscriure's cal omplir el formulari adjuntat o seguint aquest enllaç amb totes les dades que es demanen abans del dia 10 de març de 2024.

Informació sobre el curs:

El Curs de Premonitors/es és gratuït i l'organitza l'Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor, dirigit a joves majors de catorze anys que vulguin iniciar-se en el món del lleure, adquirint nocions bàsiques pel que fa a la figura de l'acompanyant d'infants.

L'objectiu de les 15 h lectives és adquirir una base formativa teòrica i pràctica per començar a treballar en aquest àmbit.

El curs s'estructura en dos blocs:

  • En primer lloc, un bloc dedicat a l'àmbit del voluntariat i de les associacions, indagant en el perquè d'aquests moviments tan presents al nostre territori.
  • En segon lloc, el bloc dedicat al paper que tenim com a monitors/es dins de l'educació en el lleure, on tractarem temes com l'educació per a la diversitat i la igualtat, adquirint eines pràctiques per a treballar-ho amb els infants i joves

Les places estan limitades a un màxim de 22 persones i a part de l'assistència, hi haurà certificat de qualificació final

Darrera actualització: 13.02.2024 | 09:44