Nova campanya per promoure el turisme de proximitat "El Vallès Oriental, benestar que es comparteix"

Dimecres, 29 de juliol de 2020 a les 12:30

Del Consell Comarcal del Vallès Oriental.

El Servei de Turisme del Consell Comarcal del V.O, juntament amb els portals de Turisme Vallès, Barcelona és molt mésCatalunya Experiencie i l'Institut de Turisme Responsable, ha posat en marxa una nova campanya sota el lema de "El Vallès Oriental, benestar que es comparteix".

És una campanya de promoció turística per tal de promoure el turisme de proximitat durant l'estiu 2020 i descobrir tots els racons i petits tresors que tenim a prop de casa.

Des de l'Ajuntament de Sant Antoni ens hi sumem i compartim el seu objectiu de promoure aquest turisme i descobrir la comarca del Vallès Oriental.

El Vallès Oriental:

  • és una comarca ideal per gaudir del turisme en família, amb amics o en parella. La seva ubicació privilegiada, entre el Parc Natural del Montseny i el Parc del Montnegre i el Corredor, brinda l'oportunitat de gaudir de les rutes de senderisme i per a bicicleta amb més encant de la zona. El seu entorn de natura també permet visitar granges en actiu i espais naturals. Amb referència al ventall d'activitats que ofereix la comarca, no podem deixar de banda les relacionades amb el turisme termal, turisme cultural, turisme d'esdeveniments i la gastronomia.

Podeu consultar el portal oficial de Turisme Vallès i la seva agenda, per veure totes les propostes i activitats que ofereix el Vallès Oriental en el següent enllaç.

També adjuntem els materials gràfics de la campanya: el vídeo i el cartell de difusió. 

Darrera actualització: 29.07.2020 | 12:34