Nova campanya de proximitat "Aquí no llencem res! Aquí ho reciclem tot!" pel Foment de la Recollida Selectiva del Consorci per a la Gestió de Residus del V.O

Dimarts, 22 de novembre de 2022 a les 09:00

Els dies 25 de novembre i 21 de desembre els educadors ambientals recorreran en el nostre municipi per conscienciar a la ciutadania.

Sant Antoni de Vilamajor s'adhereix a la campanya "Aquí no llencem res" per fomentar la recollida selectiva, que comptarà amb la presència d'educadors ambientals durant dos dies per reforçar la informació sobre quines deixalles s'han de separar a casa de manera selectiva.

El Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental, amb la col·laboració de l'Agència de Residus de Catalunya, i els sistemes integrats de gestió de residus i residus d'envasos Ecoembes i Ecovidrio, inicia una campanya informativa i de sensibilització per millorar la qualitat de la recollida selectiva dels residus municipals i, més concretament, la d'envasos lleugers, vidre i paper i cartó.

Així, diferents equips d'educadores ambientals recorreran els municipis consorciats per reforçar, a peu de carrer i amb l'entrega de material, la informació sobre quines deixalles s'han de separar a casa de manera selectiva.

A Sant Antoni de Vilamajor, hi seran els dies 25 de novembre i 21 de desembre de 2022 amb la voluntat de conscienciar als vilamajorins i a les vilamajorines sobre la importància de separar correctament els residus i millorar el percentatge de recollida selectiva.

Coincidint amb les festes de Nadal i Reis, època de gran consum i de gran generació de residus, la campanya s'emmarca dins les accions per millorar la qualitat i quantitat de la separació en origen i la gestió dels residus, i té com a objectiu principal contribuir a reduir el volum de residus que no es separen correctament i que van a parar a la fracció resta i podrien ser valoritzables si es dipositessin en la fracció de residus corresponent.

Darrera actualització: 22.11.2022 | 09:06