Nova adquisició de para-sols, taules i cadires per millorar i adequar la terrassa del Casal de la Gent Gran

Dijous, 7 de juliol de 2022 a les 14:00

Dissabte 9 de juliol a les 19.30 h tindrà lloc la inauguració d'aquest nou espai habilitat.

La regidoria de Gent Gran de l'Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor recentment ha instal·lat quatre para-sols a la terrassa de l'equipament del Casal de la Gent Gran.

Amb la finalitat d'adaptar i millorar aquest espai, per tal de dotar-lo d'ombra i al mateix temps, ajudar a una millor climatització de l'espai interior.

Els para-sols són de 400x400 cm, amb peu i contrapesos, i els quatre oberts contemplen la totalitat per cobrir l'espai de terrassa amb ombra.

Paral·lelament, s'han adquirit un total de 50 cadires de colors i 13 taules per adequar aquest nou espai per la gent del casal i amb la finalitat de facilitar un espai exterior sigui pel dia a dia o per activitats puntuals, concerts i esdeveniments.

Aquest dissabte 9 de juliol de 2022, tindrà lloc la inauguració de la terrassa a partir de les 19.30 h organitzada per la nova junta del Casal i amb la col·laboració de l'Ajuntament. La inauguració comptarà amb la participació de Raül Valentín i del Valle, com a alcalde i regidor de la Gent Gran.

A més, hi haurà un pica-pica amb maridatge de cava i música en viu a càrrec de Trio Mosaic i l'acte estarà obert a tothom.

Darrera actualització: 07.07.2022 | 14:00