Nous treballs de poda i tala a l'arbrat viari de Les Pungoles

Dimarts, 9 d'abril de 2019 a les 12:00

Es retiraran 24 exemplars que presenten risc imminent de caiguda o esqueixament i es podaran la resta d’arbres de la urbanització

Aquesta setmana, començaran els treballs de poda de l’arbrat viari de Les Pungoles. Així mateix, durant les diferents intervencions, es talaran 24 exemplars que presenten risc imminent de caiguda o esqueixament. Prèviament, l’empresa de jardineria L’espígol ha realitzat un estudi, per encàrrec de l’Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor, amb l’objectiu de valorar l’estat de l’arbrat de la urbanització i decidir quins exemplars havien de ser retirats.

Malgrat que el Pla de Poda 2016-2019 de la Diputació de Barcelona establia la poda de l’arbrat en aquesta campanya, l’estudi ha pogut constatar que hi ha diversos arbres en molt mal estat. Per aquest motiu, es retiraran 24 exemplars i la resta es podaran seguint el calendari previst.

Des del consistori, s’intentarà que hi hagi les mínimes afectacions possibles i es demana disculpes a la ciutadania per les molèsties que els treballs puguin ocasionar.

Darrera actualització: 09.04.2019 | 13:56