Nous tractaments fitosanitaris programats a Sant Antoni de Vilamajor per aquesta setmana

Dijous, 9 de juny de 2022 a les 09:00

Contra la plaga del Pugó i del Tigre del plàtan.

L'àrea de Medi Ambient de l'Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor informa de nous treballs programats per als tractaments fitosanitaris de diverses espècies d'arbrat del municipi.

Durant el matí del pròxim divendres 10 de juny, es faran els treballs de control bàsic per combatre el Pugó i caparreta Pugó de les moreres ubicades a la Llar d'Infants Xauxa, així com els treballs per endoteràpia per la plaga del Tigre del plàtan a les següents zones: plaça de la Vila, carrer Balmes, carrer Joaquim Filbà i a la plaça de l'11 de setembre.

Durant la nit del 10 a l'11 de juny, es faran els treballs amb productes fitosanitaris per combatre el Pugó en els til·lers, hibiscos, pereres i lledoners ubicats al c/ Freixeneda, al c/ Àngel Guimerà, a la plaça de l'Ajuntament, al c/ Anselm Clavé, a l'av. Alfons I i a la plaça de l'1 d'octubre de 2017.

Durant totes les intervencions, se senyalitzaran les zones a tractar per limitar l'accés de vehicles i de persones a l'àrea de treball i garantir la seguretat de la ciutadania.

Els tractaments s'han encarregat a l'empresa de Fitonatur, especialitzada en productes biològics.

Darrera actualització: 09.06.2022 | 11:03

Imatges