Normes i recomanacions per garantir la seguretat durant el correfoc

Dimarts, 20 d'agost de 2019 a les 04:00

L’Ajuntament facilita el material necessari per protegir amb cartrons les portes i finestres de veïnat i comerç local

Amb la intenció d’evitar qualsevol incident i garantir el bon desenvolupament de la Festa Major, l’Ajuntament de Sant Antoni recorda les normes i precaucions que la ciutadania ha de tenir en compte en determinats actes com és el cas dels correfocs.

És important que el veïnat i els comerciants tanquin portes i finestres i protegeixin les obertures amb cartrons. Aquest any, l’Ajuntament proporcionarà aquest material que la ciutadania pot passar a recollir en horari d’atenció al públic. Es recomana plegar els tendals i recollir la roba estesa; retirar els vehicles dels carrers i no llençar aigua per evitar que la pólvora es mulli i exploti o que surti en una direcció inesperada.

Recordem que els correfocs dels dies 24 i 25 d’agost surten de la plaça de davant de l’Església i passen per l’avinguda Alfons I, els carrers Jaume Balmes i Roger de Flor, novament per l’avinguda Alfons I, el carrer d’Alfou, el carrer Mn. Cinto Verdaguer, l’avinguda Catalunya i la plaça de la Vila.

En cas de participar en algun dels correfocs, és important protegir-se bé el cap i les orelles, vestir-se amb roba de cotó de màniga i camal llarg i coll tancat i utilitzar un mocador per al fum. Els infants no haurien d’estar mai a primera fila i han d’anar sempre acompanyats de persones adultes. Finalment, cal respectar els diables i seguir les seves indicacions per garantir que sigui una festa segura.

Darrera actualització: 20.08.2019 | 14:36