Nomenament de la Sergenta de la Policia Local de Sant Antoni de Vilamajor

Dijous, 7 de setembre de 2023 a les 11:50

El passat divendres va tenir lloc l'acte de presa de possessió al despatx de l'alcalde.

El passat divendres va tenir lloc l'acte de presa de possessió de la Sergenta de la Policia Local, la Sra. Maria Teresa Toledo Fernández, que va ser nomenada funcionària de carrera en aquesta categoria, després de la seva incorporació durant el juny de l'any 2022 i de superar el curs específic per a l'accés a la categoria de sergenta, a l'Institut de Seguretat Pública de Catalunya (ISPC), així com haver superat el període de pràctiques de nou mesos al municipi.

L'acte del nomenament va ser en presència de l'alcalde accidental, el Sr. Ferran Calvera Cabeza, que també té el càrrec de regidor de Seguretat Ciutadana i Mobilitat, i davant de la Secretària de l'Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor, la Sra. Núria Fàbregas Pujadas.

El regidor de Seguretat Ciutadana i Mobilitat, va felicitar la Sergent i va manifestar que "la signatura del nomenament de la nova sergenta ens permetrà fer un pas més enllà en la professionalització del cos i l'assoliment de l'objectiu de fer una policia amb perspectiva de gènere basada en la proximitat i el respecte a la llei com a pilars de l'acció policial."

D'aquesta manera, amb aquesta presa de possessió, la Policia local fa un pas més en la consolidació de l'estructura de la seva plantilla per adequar-la a les necessitats de la població de tot el municipi.

Darrera actualització: 07.09.2023 | 11:45

Imatges