No us perdeu l’exposició “Dona Activ-ART. El que ens mou i remou” a la Biblioteca Municipal

Dimecres, 23 de setembre de 2020 a les 12:00

Disponible fins al 23 de desembre de 2020.

Fins al 23 de desembre, a la biblioteca de Sant Antoni de Vilamajor, es podrà veure aquesta exposició col·lectiva on la protagonista és la dona creadora, artista i emprenedora. Hi participen trenta artistes de diferents llocs de l'estat i amb diferents llenguatges d'expressió artística. El nexe d'unió és la seva condició de dona, somiadora, lluitadora i lliure.

El 15 de febrer passat es va inaugurar l'exposició amb un petit espectacle de dansa, poesia i música a càrrec d'Olga Begué, Federica Sestu, Gemma Font i Alfred Guit, i l'acció artística "Te dibujo, imagina y me cuentas lo que ves" a càrrec de Blanca Navas.

Després del confinament totes les artistes han volgut continuar formant part de l'exposició i han cedit la seva obra durant cinc mesos més perquè el públic en tingui l'oportunitat de gaudir-ne.

L'exposició està comisariada per la vilamajorenca Dolo Navas, la qual fa més de cinc anys que col·labora amb la Biblioteca SAV per promoure les i els artistes locals i apropar creacions contemporànies d'arreu de l'Estat a la comarca.

A la mostra actual tenen un important pes les creadores locals, amb obres d'artistes de Sant Antoni i Sant Pere de Vilamajor, de Cardedeu i de Llinars, a les quals s'han afegit artistes d'arreu com la Itxaso Díaz de Bilbao, la Tytti Thusberg de Donosti, Àngela del Peso de Madrid i Júlia Gallego de Gijón.

La diversitat també es reflecteix en les diferents expressions artístiques de les obres exposades com el disseny de joies i de roba, el vídeo artístic i documental, l'escultura, la pintura, el gravat i les instal·lacions artístiques.

L'exposició serà visitable dins l'horari de la biblioteca, sempre que la sala polivalent estigui lliure. Dintre el projecte també es realitzarà una acció artística anomenada "Transformacion en 1a persona", a càrrec de Fafà Franco, I la creació d'un mural a càrrec de nenes de Vilamajor sota el títol "Com em veig de gran".

Darrera actualització: 23.09.2020 | 12:12

Imatges