No us perdeu el taller participatiu del Pla Local de Salut adreçat a la ciutadania de SAV

Dimecres, 11 de novembre de 2020 a les 09:45

Demà, dijous 12 de novembre, a les 19 h en format virtual.

Recordem a les veïnes i veïns de Sant Antoni de Vilamajor que demà tindrà lloc el taller participatiu del Pla Local de Salut.

Es farà de manera virtual a les 19 h i cal inscripció en el següent enllaç.

Un taller participatiu per parlar de la salut en un sentit ampli: dels recursos sanitaris però també de la xarxa relacional, el teixit associatiu, el treball i l'habitatge digne, la qualitat de l'aire, l'accés a la cultura, la mobilitat segura, etc.

Aquest dijous també s'havia de dur a terme el taller participatiu adreçat al sector professional, que finalment, s'ha ajornat per dijous 19 de novembre de 13 a 14.15 h. Per aquest taller no cal inscripció prèvia, i facilitem l'enllaç directe a la reunió o també es pot accedir a la plataforma zoom amb ID de reunió: 964 2987 2626

El Pla de Salut representa una oportunitat per conèixer com es troba la salut i el benestar de les persones que viuen o treballen a Sant Antoni de Vilamajor.

De ben segur, són moments difícils per a moltes persones i des de l'Ajuntament es volen oferir espais per conèixer millor la situació i identificar els principals reptes i accions necessàries que es poden portar a terme en els pròxims quatre anys. Amb l'objectiu principal de millorar la salut i el benestar del municipi.

Si vols conèixer més informació sobre aquest Pla, accedeix a l'apartat Pla Local de Salut.

Darrera actualització: 11.11.2020 | 10:00