No et perdis la sorpresa preparada per l'Ajuntament per commemorar el Bicentenari de la seva creació juntament amb l'encesa de llums de Nadal i la xocolatada

Dilluns, 12 de desembre de 2022 a les 17:30

Els dies 16 i 17 de desembre a partir de les 18.00 h a davant l'Ajuntament i amb afectacions al trànsit en aquesta altura de la BP-5107.

Enguany, l'Ajuntament està de celebració del seu 200è aniversari, per commemorar la data del 29 de desembre de 1822, que coincideix amb la creació del primer Ajuntament de la Vilanova de Vilamajor.

Durant l'any, s'han dut a terme diverses activitats puntuals emmarcades en aquesta commemoració, però durant aquest mes de desembre, el Consistori anirà destapant diverses sorpreses i actes programats per compartir i celebrar amb la ciutadania.

  • La primera d'aquestes, és la sorpresa que farà l'Ajuntament als vilatans i vilatanes durant els pròxims dies divendres 16 i dissabte 17 de desembre. Una sorpresa, que no deixarà indiferent a ningú i que es podrà gaudir de 18.00 a 21.00 hores davant de l'Ajuntament, us imagineu què serà?
  • A més, el divendres, a banda de donar el tret d'inici d'aquesta sorpresa, també coincidirà amb l'encesa de llums de Nadal, a partir de les 18.00 h amb xocolatada gratuïta per compartir amb petits i grans davant l'Ajuntament.

Si vols descobrir de què parlem i compartir aquests dos-cents anys d'història amb nosaltres, pots passar davant l'Ajuntament el divendres o el dissabte!

Afectacions en el trànsit a l'altura de l'Ajuntament

  • Amb motiu d'aquesta activitat programada, hi haurà un tall de vehicles a la BP-5107 a l'altura de l'Ajuntament, on es desviaran rutes alternatives en els dos sentits de circulació. Els talls estaran prèviament senyalitzats així com les rutes alternatives que es facilitaran durant la franja de 17.00 a 21:00 h dels dies 16 i 17 de desembre.

 

Darrera actualització: 12.12.2022 | 17:52