No et perdis la programació de la Biblioteca SAV per aquest mes de juny

Divendres, 4 de juny de 2021 a les 08:00

Amb les darreres activitats del curs escolar 2020-2021.

La Biblioteca municipal presenta les sessions programades per aquest mes de juny. Aquest mes, serà la darrera sessió del curs de Tardes de Book'n'roll, dels Contes petitets, del programa de ràdio l'Ànima dels llibres i del Club de lectura SAV.

A més, cada dia, de dilluns a divendres a Ràdio Vilamajor, a les 12.30 h, es pot escoltar Dones de la història on es descobreixen diàriament una biografia d'una dona pionera.

A continuació, detallem les activitats programades:

  • Tardes de Book'n'roll: divendres 4 de juny a les 18 h. Club de lectura per a famílies amb infants d'1 a 9 anys. Un espai per compartir a través de la lectura d'un àlbum il·lustrat a càrrec de Gemma Garcia Vilardell. Cal inscripció prèvia.
  • Club de lectura "El camí dels esbarzers": dijous 10 de juny a les 19 h. Trobada presencial del club de lectura amb la presència de l'autora de la novel·la, Alba Dalmau, i conduït per José Luis Ibáñez. Cal inscripció prèvia.
  • Contes petitets: divendres 11 de juny a les 18 h. Els contacontes de la biblioteca per a infants d'1 a 3 anys. A càrrec de Marta Arnaus i amb inscripció prèvia.
  • Ànima dels llibres: dilluns 21 de juny a les 21 h a Ràdio Vilamajor. El programa de llibres de la ràdio on es parlarà de lectura i neurociències amb la regidora, Elena Pino i la Magalí Homs.

Les inscripcions a les activitats presencials s'han de realitzar al telèfon 93 845 30 77 o enviant un correu b.st.antoni@diba.cat

Darrera actualització: 04.06.2021 | 08:07