No et perdis la programació d'activitats i tallers de la Biblioteca municipal programats per al curs 2021-22

Divendres, 10 de setembre de 2021 a les 09:00

Inscripcions obertes per als diversos Clubs de lectura, el grup d'escriptura i les activitats familiars que començaran a partir d'octubre.

La Biblioteca Joana Raspall i Juanola de Sant Antoni de Vilamajor, presenta el programa farcit de cursos i tallers adreçats a diversos públics per aquest nou curs escolar.

Com sempre, ofereixen propostes per adults i per a les famílies amb infants de diverses edats i enguany amb alguna novetat. Els cursos i activitats començaran a partir del mes d'octubre i les inscripcions ja estan obertes.

Pel que fa als adults, continuen amb el Grup d'Escriptura, el Club de Llegir el teatre i el Club de Lectura SAV:

 • Grup d'escriptura: tots els dimarts a les 19 h. Trobada setmanal per aprendre les tècniques necessàries per construir un text i potenciar la creativitat davant del paper en blanc. A càrrec de Rosa Maria Pascual Sellent.
 • Club Llegir el Teatre: els divendres a les 19 h. Trobades mensuals per compartir la lectura de textos teatrals. On es comentaran les obres incloses a la programació del TNC amb la possibilitat d'anar a veure-les amb descomptes. Activitat conduïda per Elena Codí Gómez.
 • Club de Lectura SAV: el segon dimecres de mes a les 19 h. Trobades mensuals per comentar i debatre sobre una lectura proposada: novel·les de diferents gèneres, tant d'autors locals, nacionals com internacionals. Dinamitzades per José L. Ibáñez Ridao i ocasionalment comptaran amb la presència de l'autor.
 • Jornades de l'escriptora africana: divendres 5 i dissabte 6 de novembre. Celebració del Dia Internacional de l'escriptora africana amb un programa d'activitats pensat per a infants i per a adults: els contes, la música i la literatura ens permetran difondre la cultura, la història i les llengües dels pobles africans. Amb la col·laboració d'Africat.

Pel que fa a la programació d'activitats familiars i d'infants, podeu trobar les següents propostes anuals:

 • Música en bolquers: últim divendres de mes a les 17.30 h. Activitat mensual de sensibilització musical per a famílies amb nadons i infants fins a 3 anys. A càrrec de la musicoterapeuta Aina Camp.
 • Contes petitets: el segon divendres de mes a les 18 h. Contes per a famílies amb infants a partir de 4 anys a càrrec de Marta Arnaus.
 • Crunchy words: els dijous a les 18 h. Contes en anglès per a famílies amb infants a partir de 5 anys. A càrrec de Laura Asensió.
 • Tardes de Book'N'Roll: divendres a les 18 h. Trobades mensuals del club de lectura per a famílies que comparteixen activitats i opinions al voltant d'un àlbum il·lustrat. A càrrec de Gemma Garcia Vilardell i per a famílies amb infants d'entre 7 i 9 anys.
 • Natura i sostenibilitat: una novetat adreçada a les famílies amb infants de 5 a 7 anys en la qual hi ha programada tallers familiars de conscienciació mediambiental a través de contes i jocs, a càrrec d'Elena Codó, Natura i sostenibilitat i Espigoladors.
  • L'origen dels aliments: 16 d'octubre de 2021
  • Viatge dels aliments: 13 de novembre
  • Els aliments i les estacions: 20 de novembre
  • El menjar no es llença: 11 de desembre

Totes les activitats són gratuïtes, però cal fer la inscripció prèvia al telèfon 93 845 30 77, a través de l'adreça b.st.antoni@diba.cat o presencialment a l'equipament de la Biblioteca.

Des de l'Ajuntament animem als vilamajorins i vilamajorins a aprofitar aquests cursos i tallers culturals que ofereix la Biblioteca cada any.

Darrera actualització: 10.09.2021 | 08:58