Nadal de l'any 1962

Dimecres, 25 de desembre de 2019 a les 09:00

Aquesta bonica imatge de la Plaça de la Vila i del Carrer del Camp d’en Puig plens de neu, ens transporta de forma quasi màgica a la famosa nevada de l’any 1962.

La nit del 24 al 25 de desembre de ara fa 57 anys, tota Catalunya va viure un episodi de nevades força insòlit pels gruixos que es van assolir. Aquests fets han deixat nombroses imatges en la nostra memòria, però no tantes imatges impreses, i és que, malauradament, aquesta és una de les poques imatges que es conserven d’aquells dies a Sant Antoni de Vilamajor.

Aprofitem l’avinentesa per convidar-vos a compartir amb nosaltres les vostres fotografies de la Nevada del 62. Des de l’Ajuntament de Sant Antoni estem interessats en poder recollir, i deixar per a les generacions futures, les històries que es van viure durant aquelles jornades al nostre poble. Per posar un exemple, ¿sabeu que hi ha una veïna que deu el seu nom al fet d’haver nascut els dies posteriors a la nevada? O ¿potser us agradaria conèixer que va fer la canalla del poble aquells dies?.

Si esteu interessades en col·laborar només us heu de posar en contacte amb nosaltres i us donarem més informació.

Agraïments a l'autor de la foto, el senyor Pere Orta i al senyor Lluís Grau i Quintana que és el propietari de l'arxiu d'on prové la fotografia.

Darrera actualització: 23.12.2019 | 18:18

Imatges