Mesures de prevenció adoptades per l’Ajuntament de San Antoni de Vilamajor en relació a l’afectació produïda pel coronavirus a Catalunya.

Divendres, 13 de març de 2020 a les 13:30

Posem a la vostra disposició, en l'arxiu PDF adjunt, les darreres mesures preses pel consistori vilamajorí en relació als protocols de prevenció del coronavirus

 

Entre aquestes mesures destaquem:

-Seguir les directrius adoptades per la Generalitat de Catalunya en tot moment.

-Tancament del Casal d’Avis durant 15 dies, fins el dia 27 de març de 2020.

-D’acord amb les entitats esportives utilitàries dels equipaments, tancament dels recintes esportius municipals durant aquest període tant pels partits com pels entrenaments.(Camp de futbol municipal, Pavelló d’esport Joan Sapé, instal·lacions esportives de les urbanitzacions de les Pungoles i Can Miret) .

-Estar en contacte permanent amb el CAP per seguir l’evolució de la situació.

-Efectuar un preavís dels cossos de seguretat (Policia local, Bombers i Protecció civil) per a possibles actuacions.

-Procedir a la instal·lació de gels desinfectants als edificis municipals.

-Recomanar també a la ciutadania l’ús de la seu electrònica, i evitar en la mesura del possible tràmits presencials que no tinguin caràcter urgent.

-Tancament dels centres educatius fins el dia 27 de març de 2020.

-Tancament de la Biblioteca municipal, Casal Sociocultural de les Escoles Velles, el Patronat, la Sala de festes, Rectoria de Sant Julià d’Alfou i local municipal situat al carrer França, núm. 12.

-Suspendre el mercat setmanal dels diumenges dies 15 i 22 de març de 2020.

-D’acord amb els organitzadors, cancel·lar tots els actes públics previstos: Això inclou els actes del “Mes Lila”, inauguració de l’Espai jove o la Festa solidària.

Darrera actualització: 13.03.2020 | 23:35