Més d'una trentena de persones participen en la passejada històrica per conèixer el patrimoni de Sant Antoni de Vilamajor

Dimecres, 13 d'octubre de 2021 a les 11:00

Celebrada el passat diumenge 10 d'octubre i emmarcada dins les Jornades Europees de Patrimoni.

El passat diumenge, 10 d'octubre de 2021, va tenir lloc la sortida històrica organitzada per l'Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor amb motiu de les Jornades Europees de Patrimoni d'enguany.

La sortida va comptar amb la participació d'una trentena de persones, que van poder conèixer la història del municipi i els llocs d'interès patrimonial, com ho són la plaça d'en Riera, les Escoles Velles, l'Església, la plaça Joan Casas...

Enguany, es celebrava la trentena edició de les JEP, una iniciativa del Consell d'Europa i la Comissió Europea que té lloc, ininterrompudament a Catalunya, des del 1991. Són considerades l'activitat participativa més important d'Europa en relació amb el patrimoni cultural.

La passejada va iniciar-se a les Escoles Velles i va fer el recorregut pel nucli urbà, donant a conèixer el centre històric i el patrimoni cultural que forma part de la història dels vilamajorins i vilamajorines.

Les persones assistents van descobrir els secrets i els espais més emblemàtics del municipi.

Amb motiu de les Jornades Europees de Patrimoni, també s'ha fet públic el nou Canal de YouTube de la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor. On podeu trobar contingut audiovisual relacionat amb la cultura i la història del municipi, amb les diverses recreacions de l'aeròdrom d'Alfou, del nucli medieval i de l'Escola Masculina de la Vilanova de Vilamajor, entre d'altres.

Des de l'Ajuntament, s'aposta per incrementar la informació històrica i cultural i durant els pròxims mesos es realitzaran diverses accions per apropar aquest contingut a la població.

Darrera actualització: 13.10.2021 | 11:32