Maig arriba carregat de propostes amb les activitats habituals i un taller especial per commemorar el Dia Europeu dels parcs a la Biblioteca Joana Raspall i Juanola

Dimarts, 2 de maig de 2023 a les 11:30

Consulta la programació habitual a l'agenda del web municipal.

Després de commemorar el desè aniversari de la Biblioteca municipal amb la programació especial realitzada durant la setmana passada, encetem el mes de maig amb les propostes i activitats mensuals.

A banda de les activitats comunes i les trobades dels Clubs de Lectura, aquest mes també hi ha una proposta nova amb el títol Parcs i biblioteques... Naturalment!, la Biblioteca Joana Raspall i Juanola organitza un taller vinculat al Dia Europeu dels Parcs i a la Setmana de la Natura.

Es tracta de la jornada per a majors de 12 anys, Un llop al bosc, per descobrir el llop i la seva importància en l'equilibri del bosc tot visitant el Centre Signatus a Gualba. Les places són limitades i cal fer inscripció prèvia a la biblioteca.

El projecte, promogut per la Diputació i la Xarxa de Biblioteques Municipals, anima a conèixer el territori així com el patrimoni natural i cultural del teu entorn amb documentals, xerrades, tallers i visites guiades organitzades per les biblioteques públiques dels municipis establerts en cada zona d'influència dels Parcs Naturals que t'aproparan la lectura i la natura.

A continuació, es pot consultar la programació detallada, així com a l'agenda del web municipal.

  • Divendres 5 de maig, a les 18 h Tardes de Book'n'roll. Club de lectura per a infants de 7 a 10 anys, per fomentar la imaginació i la creativitat a través dels àlbums il·lustrats. Conduït per Gemma Garcia Vilardell.
  • Dimecres 10 de maig, a les 19 h Club de lectura SAV. Aquest mes llegirem El tallador de canyes, de Junichiro Tanizaki, una història de quietud i torbació sense judicis morals. Club conduït per José Luis Ibáñez.
  • Divendres 12 de maig, a les 18 h – Contes petitets. Contacontes per a famílies amb infants a partir de 3 anys. A càrrec de Laura Asensio.
  • Dilluns 15 de maig, a les 19 h – Club de lectura. Contra la història única. Aquesta vegada al Club llegirem El cuento de la criada de Margaret Atwood. Conduït per Marina Martori.
  • Dilluns 22 de maig, a les 17.30 h – Música en bolquers. Activitat de sensibilització musical a càrrec d'Aina Camp. Per a famílies amb infants de 0 a 2 anys. Cal inscripció prèvia.
  • Divendres 26 de maig, a les 18 h – Crunchy Words. Contacontes en anglès per a famílies amb infants a partir de 5 anys. A càrrec de Laura Asensio.
  • Dissabte 27 de maig, a les 11 h – Un llop al bosc. Taller per descobrir el llop i la seva importància en l'equilibri del bosc. Celebrem el Dia Europeu dels Parcs i la Setmana de la Natura visitant el Centre Signatus a Gualba. A partir de 12 anys. Places limitades, cal inscripció prèvia a la biblioteca
Darrera actualització: 02.05.2023 | 11:24